18-12-11

Mijn moleke :-)

Na een week stilte weer een beetje uitleg over m'n rookstopgedrag. Nog steeds geen dromen waarin de sigaret als een fabrieksschouw voor m'n neus staat te doempen, noch zenuwtikken of boosaardige uitvallen tegenover m'n familieleden of kennissen, niks nada dus. Ik heb veel meer last om het overmatig eten te beperken, niet dat ik honger heb verre van zelfs maar mijn "moleke" moet nog steeds kunnen malen pfffff. Suikervrije kauwgum ligt binnen handbereik of laat ik het eerder op binnen mondbereik houden wat een betere verwoording is. Ik probeer dan ook om calorierijke bommen te vermijden zonder mezelf tekort te doen -wat op zich al een moeilijke opgave is- en ervoor te zorgen dat er niet teveel ineens gaan exploderen! Dus...als ik teveel kilo's ga bijkomen moet ik niet af komen geblèt hè want dan heb ik het zelf in de hand gewerkt, daarom dat ik me er nu mee bezighoud en niet wanneer het te laat is. Nuja, ik heb al eens gezegd dat ik geen flauw idee heb hoe ik met calorieën moet omgaan, maar zolang ik m'n best er voor doe ben ik nog steeds op de goede weg. :-)

09:10 Gepost door maike | Commentaren (3) | Tags: ex-roker

Commentaren

Absoluut Maike, je bent nog steeds op de goede weg.
De volgende mijlpaal in je stopprocess wordt dus het overschrijden van de langste stopperiode in je verleden.
Succes, je kunt het, zeker weten.

Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 18-12-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike, mja honger lijden is idd ook niet alles!Ik vind bij dieten het net zo moeilijk om de knop om te draaien als bij stoppen met roken. Maar eens je dan de drempel over bent lukt het beter. Het feit dat ik het weekend niet dieet, helpt me om het vol te houden; Ik vermager heel traag nu, maar zolang ik door mijn dieet op gewicht blijf ben ik al tevreden!
heel veel moed en fijne feesten Maike!
liefs

Gepost door: christa | 18-12-11

Reageren op dit commentaar

je mag zeker geen honger lijden als je wil afvallen! anders slaat je lichaam in paniek en begint het vet "vast te houden", de stofwisseling vertraagt...je moet genoeg eten, en veel zelfs, maar anders (om te beginnen al alle zichtbare suikers en vetten vermijden)

Gepost door: joten | 19-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.