27-11-11

Ik heb ze geroken

Nog steeds heb ik geen behoefte aan een sigaret en ik heb zo het gedacht dat ik er voorgoed vanaf ben...niet te geloven he! Ik ga, sta, zit en loop zonder een sigaret tussen m'n vingers. Ik begin wel af en toe de rokers die mij passeren te ruiken en nee het ruikt niet lekker maar nu ook weer niet om te zeggen dat je er van gaat lopen, dat is overdreven natuurlijk. Gisteren heb ik ze dus eens wat beter bekeken, hoe ze aan een sigaret trekken en inhaleren, welk een deugd het bij hen doet...daar heb ik dus ook tussen gezeten dacht ik bij mezelf. Veertien dagen geleden op een vrijdag na de middag met zus in een 'bruin cafeetje' geweest waar men rookte (alhoewel het verboden is) en wees maar zeker dat ik blij ben dat ik heb kunnen stoppen met roken want ik heb hen deze keer duidelijk geroken ;-)

11:05 Gepost door maike | Commentaren (5) | Tags: rokers, roken, niet-roker

20-11-11

Verslaving

sigaret.jpg

Roken beste niet-rokers, is een echte verslaving zoals oa. alcohol en drugs en zeg niet te vlug dat een roker best zonder kan voor een paar uren!

08:40 Gepost door maike | Commentaren (6) | Tags: roken, verslaving

13-11-11

Gezondere levensstijl?

Appels en peren liggen in een mandje op de keukentafel, en de magere yoghourt staat in de ijskast, nu die dingen nog leren eten en ik ben vertrokken naar een iets gezondere levensstijl. Het ergste is dat het dingen zijn waar ik altijd bah heb tegen gezegd! Neem nu de appels, een halve appel kan ik binnenkrijgen maar de andere helft moet ik wegsmijten omdat ik er een opgeblazen gevoel van krijg, een peer eten gaat nog en eet ik wel op als ik ze tenminste niet vergeet mee te brengen (wat ik steeds vergeet, behalve nu). Bananen lust ik wel, maar het zijn dikmakers hebben ze mij verteld en dan moet je weten dat ik er altijd donkere candijsuiker opstrooide, dus hoort die even bij het verboden fruit. Dan die yoghourt...ieuwwww...! Alé...wat zal ik snuitjes trekken *zucht* eer ik dit allemaal lust!

11:41 Gepost door maike | Commentaren (3)

06-11-11

Ik hoop op tijdelijk

Ik vreet er op los en dat zint me niet! Mijn maag krijgt geen kans meer om te knorren of te grommelen, ze blijft gevuld! Nu begrijp ik waarom er een aantal vrouwen zijn -die na gestopt te zijn met roken- herbeginnen! Dikker worden staat zelden in het woordenboek van een vrouw hoor...of het moet door ziekte zijn enzo dat is iets anders, maar als het komt door het stoppen met roken, hm...dan is het doorbijten geblazen. In ieder geval zijn mijn smaakpapillen dezelfde gebleven als voor ik stopte met roken, daar kan het dus niet aan liggen, maar aan wat dan wel? Eet ik zoveel omdat ik onbewust naar een sigaret verlang? Ik wil niet dat men mij kan omverduwen en ik verder blijf rollen tot een obstakel mij doet stoppen...aaaah...ondenkbaar, toch? Of het is echt van tijdelijke aard ... Ik hoop het!

08:25 Gepost door maike | Commentaren (6) | Tags: vreten