13-11-11

Gezondere levensstijl?

Appels en peren liggen in een mandje op de keukentafel, en de magere yoghourt staat in de ijskast, nu die dingen nog leren eten en ik ben vertrokken naar een iets gezondere levensstijl. Het ergste is dat het dingen zijn waar ik altijd bah heb tegen gezegd! Neem nu de appels, een halve appel kan ik binnenkrijgen maar de andere helft moet ik wegsmijten omdat ik er een opgeblazen gevoel van krijg, een peer eten gaat nog en eet ik wel op als ik ze tenminste niet vergeet mee te brengen (wat ik steeds vergeet, behalve nu). Bananen lust ik wel, maar het zijn dikmakers hebben ze mij verteld en dan moet je weten dat ik er altijd donkere candijsuiker opstrooide, dus hoort die even bij het verboden fruit. Dan die yoghourt...ieuwwww...! Alé...wat zal ik snuitjes trekken *zucht* eer ik dit allemaal lust!

11:41 Gepost door maike | Commentaren (3)

Commentaren

Haha Maike, leuk hoe je het beschrijft. Ik eet fruit het liefst in een fruitslaatje, ik vind een hele appel opknabbelen ook "lastig" letterlijk dan aan mijn kaakgewrichten!
Veel succes met je "gezondheids tussendoortjes".
groetjes

Gepost door: christa | 13-11-11

Reageren op dit commentaar

banaan is dan wel goed voor de spieren
en die appel, hihi, k heb hetzelfde probleem als Christa, een peer lukt dan wel veel beter
ongezoete yoghurt krijg ik niet binnen, yoghurt zowiezo is moeilijk, ik krijg daar zuur van, en dat doet pijn bij het binnengaan van de maag

dat fruitslaatje van christa is een goed idee, of fruitpap, dan moet je zo niet knabbelen :-)

Gepost door: fotorantje | 13-11-11

Reageren op dit commentaar

woeha, ik haat groenten en fruit:
als god gewild had dat de mens groenten en fruit at dan had hij die wel de smaak van frieten met mayonaise gegeven!

maar niet voor het een of het ander, de laatste maanden ben ik opeens verslingert geraakt aan fruitsalade met een potje magere yoghurt er in, geen idee waardoor of waarom, maar ik eet dat nu zowat iedere dag!

fijne dag nog, Maike

Gepost door: joten | 15-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.