15-09-11

Mijn rookgerief

rookgerief

Ja, ik rolde zelf mijn sigaretjes, stak ze in een elegant doosje met daarbij een elegante aansteker (die niet dooft door een zuchtje wind) en madam was klaar om met klasse te paffen, lol.

rookgerief

Ps: Ik zag net dat de datum op de foto's verkeerd is ingegeven en moet zijn: 14-09-2011

16:25 Gepost door maike | Commentaren (6) | Tags: rookgerief

Commentaren

Allée gij Maike ,ik had dat nu niet gedacht van jou si dat je je eigen sigaretjes rolde met de nadruk op rol"de"! Maar bon, roken is roken nietwaar! Mijn dochter rolt ze ook maar zonder filter en dat vind ik jammer , zo krijgt ze toch veel meer vuiligheid naar binnen. Haar vader is gestorven aan keelkanker maar zij blijft maar doorroken en k kan haar niet op andere ideeën brengen, tja zo gaat dat met roken hé!
groetjes

Gepost door: christa | 15-09-11

Reageren op dit commentaar

Ik rolde ze omdat ik anders veel meer rookte. Een gerolde sigaret gaat vanzelf uit als je die even opzij legde, maar aan een 'gekochte' moest je blijven lurken, zie je.

Gepost door: maike | 16-09-11

amai, rookte jij dan traveaututten?????? :-)
smijt maar heel die rommel buiten,
het is te gevaarlijk als je eens een zwak moment hebt!

Maike, volhouden hé!

Gepost door: joten | 16-09-11

Reageren op dit commentaar

Baneen, ik vind niet dat je dat direct buiten moet smijten. Ik heb nog heel lang mijn halfuitgepafte pakje marlboro in huis gehad, ik vond dat ik dat moest kunnen , er gewoon af blijven. Ik woonde dan nog in een cafe restaurant , waar je dan nog overal mocht roken. Ik had dat ingecalculeerd dat iedereen rondom mij nog zou roken, en ik heb daar tot op heden geen moeite mee . Alhoewel ik vind dat het soms heel goed kan rieken en dan geniet ik daar effe van, en zeg tegen mezelf , allee, k heb weer eens mogen ruiken, en dan ben ik alweer content.
Nu ja Maike je moet doen wat je het beste lijkt, of weg doen of niet weg doen, alleen jij kan dat beslissen. groetjes

Gepost door: christa | 16-09-11

Bij mijn vroegere stop-periodes smeet ik alles buiten, veel te gevaarlijk zoals je zei, maar nu vergeet ik zelfs dat ik ze nog heb...tot nu toe toch.
Lol...traveau-tutten!

Gepost door: maike | 16-09-11

Al 13 dagen, fantastisch.
Je bent op de goeie weg.
Je hoeft je materiaal niet noodzakelijk weg te gooien, alhoewel het aangeraden wordt maar zorg dat het "niet gemakkelijk te vinden is". Geef jezelf een reserve aan tijd, waarin je kan nadenken over je beslissing, in geval van twijfel.
Maar ..... als .... prent jezelf in dat een terugval niet het einde is.
En ..... denk eens na over een beloning !!
Morgen = 14 dagen. Waar geniet je van ? Beloon jezelf.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 17-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.