12-09-11

Ik voel iets

En wat ik voel is zo plezant nog niet! Ik heb de indruk dat ik bijgekomen ben, verdikt zeg maar en dat door...door wat? Door de worteltjes? Door die paar appels? Ik heb zelfs m'n favoriete snoepjes achterwege gelaten! Ik eet 's morgens zelfs geen speculaaspasta meer, in de plaats daarvan smeer ik ananasconfituur en toch voel ik dat de lovehandlekes meer grip op m'n lijf krijgen, lol. De weegschaal laat ik nog even voor wat ie is, ben het trouwens niet gewoon om daar op te gaan staan want mijn gewicht is al jaaaaaaaaaaaaren hetzelfde, alleen...nu precies niet meer! Ik zou wel eens willen weten hoe dat dat komt en wees maar zeker dat ik erachter kom...met of zonder hulp :-p.

19:32 Gepost door maike | Commentaren (2)

Commentaren

Maike , laat je niet in de war brengen door een kilootje min of meer. Maar je kan niet alles tegelijk doen. Nu ben je nog in gevecht tegen het nicotinemonster. Je hebt je krachten nu daarvoor nodig. Als je op twee dingen moet focussen, kan het soms wel moeilijk zijn. Je kan een datum vooropstellen wanneer je wil gaan lijnen. Bevoorbeeld, vanaf begin november, dan is je grootste strijd al gestreden.
groetjes

Gepost door: christa | 12-09-11

Reageren op dit commentaar

tja, dat is dan een beetje het nadeel! doordat je niet meer rookt gaat je hart trger slaan, je wordt rustiger, en daardoor word ook je bioritme en stofwisseling wat trager, dus zal je bijkomen. als je zoals je zegt wat op je voeding let zal dat waarschijnlijk maar een paar kilo zijn, maar ik heb naar niks gekeken qua eten, had effkes andere prioriteiten en ik denk dat ik zowat 10kg door de rookstop bijgekomen ben op een jaar tijd (denk ik, want in het totaal was ik 25kg bijgekomen, mede door medicijngebruik en te stoppen met werken). maar na een tijdje stabiliseert zich dat, en past je lichaam zich aan je nieuwe stofwisseling aan.
geen zorgen in maken, dat komt wel in orde, met tijd en boterhammen :-)

Gepost door: joten | 13-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.